Werkwijze.

Advies

Deskundig advies voor uw bouw- en renovatieproject

Bij (ver)bouwingen of renovaties komen heel wat vragen kijken. Wij bieden u professioneel advies omtrent o.a. technische haalbaarheid, betrouwbare aannemers, materiaalkeuzes en geschikte panden. Daarnaast maken we een realistische kostenraming en inschatting van de rendabiliteit van uw vastgoedproject. Zowel particulieren als professionals (bv. projectontwikkelaars) kunnen bij ons terecht.

Investeren

Veilig investeren in vastgoed

Vastgoedinvesteringen zijn nog steeds één van de veiligste manieren om uw geld te beleggen. Dankzij onze voortdurende analyse van de vastgoedmarkt, kunnen wij u de meest rendabele bouw- en renovatieprojecten aanbieden. U kan via AICR zowel individueel als collectief investeren. Wij begeleiden u bij het opzetten van uw dossier op en beheren uw investeringen met de grootste zorg.

Coördineren

Volledige coördinatie van uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie

Als bouwheer heeft u 1001 dingen aan uw hoofd. AICR neemt graag de volledige coördinatie van uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie op zich. Wij zorgen voor efficiënte samenwerking tussen alle betrokken partijen en garanderen kwaliteitsvolle oplevering binnen het afgesproken budget. Wij rapporteren regelmatig aan u zodat u goed op de hoogte blijft van de stand van zaken en de timing.

Realiseren

Kwaliteitsvolle realisatie van uw renovatieproject

Op zoek naar een betrouwbare aannemer om uw renovatieproject te realiseren? Met 10+ jaar ervaring, zorgt AICR steeds voor uitvoering van topkwaliteit. Wij renoveren zowel volledige woningen en appartementsblokken als historische panden met premium materialen. Hierbij werken we graag samen met onze eigen onderaannemers of aannemers van uw keuze.

Wij maken het onmogelijke mogelijk

Contacteer ons

Beeldt u zich eens in dat u nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject volledig van een leien dakje zou lopen. Dat u wist dat uw centen en uw eigendom in goede handen waren. Dat u zich nergens zorgen over hoefde te maken en 100% tevreden was  van het eindresultaat?

Dát is de ervaring die AICR zijn klanten wil bieden. Wij brengen al uw vastgoednoden en -wensen in kaart en bieden u een totaaloplossing op maat. U kan ons tijdens de hele samenwerking, maar ook na de oplevering vlot bereiken voor vragen en bedenkingen.